//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Contest Gambar Aku Ayu Dan Awesomewa



Syarat-syarat contest:
  1. Mesti Ada Blog . *Wajib
  1. Berwarganegara Malaysia .*Mesti
  1. Tajuk Entri u'all mesti lah 'Contest Gambar Aku Menarik Dan Awesome'*Wajib
  1. Tempekkan banner atas tu kat entri anda dan buat entri pasal contest nie .
  1. Follow Blog Shaden (Yang niyh . ikut suka,kalau nak follow,d'galakkan)
  1. Like picture sha kat Sini dan Sini . yang niyh *Wajib!! kalau yang nie tertinggal,anda akan d'remove . :) kejam kan? tak kut . sper suruhh . ehehe .^^
  1. u'all boleh letak mana2x picture . dan pastikan ada muka u'all ader dalam picture tuh . 
  1. Tag sekurang2x nya 3 orang . lebih pun boleh .(d'galakkan)
  1. Tinggalkan link entri anda direct ke comment entri yang nie . :)

Auchakk ! hee suda tahu kan syarat-syaratnya , so if korang nak join boleh just untuk suka-suka lha (: hee
gambar yang Nyna joinkan ialah jengjengjeng ...
-
-
-
-
-
-
-
-
-







hewhew so ada satu lagi , nak tag dekat orang lha (:


done ! blog deorang awesome plus gambar awesome ! hee so if nak join nahh link dea