//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Jom Timbang Berat Blog Anda !
Assalamualaikum !
Auchakkkk Chaakk Boomm !
Main chakk-chaakk pulak Nyna yek ?

 * beratnya blog Nyna, nanti Nyna kasi diet ini blog takdelha macam siput hokhok* huhu

wahhh Nyna-Nyna apa tuh ? Ehh pasti ramai yang dha tahu kan apekah makhluk tuh ? Hehehee 
Itulha Web Speed Test ! wahhh menarikkan ?
Kita boleh tahu berat badan blog kita ni ! Hahaa jangan ingat kita je ada penimbang berat
blog pun ada tau ? Tapi bukan setakat blog yang kita boleh timbang , macam-macam page
pon kita boleh timbang ! Huh ! Tutup mulut tuh masuk lalat kang sembuh ridsect ! hehehe padan muka
Okayy Nyna kasi contoh nyaa okayy ?

*Facebbok Nyna Pulak , Mak aihh berat nyaa dikau , Makan control sikit ye*

*wahh ringan/2 , Ni lha berat paling ideal ! haha*

Huh ! seronok kann dapat tahu berat blog kita ?
Hehee tadi Nyna dok test blog Saufi dengan Blog Byla
wahh masing-2 nak berlumba kann ? Heheee tapi Nyna Menang ! Ewahh !
So , tunggu apa lagi meh test blog korang ni ! Have fun !
Opss Lupa Nah Kasi Link Blog Test Paling Senang BERAT IDEAL BLOG SINI !
okayy byebyeee