//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Penat Tak Hilang :)



Fuhhh bangun-bangun jea hujan turun lebat betul , Nyna pun apa lagi ambik kesempatan sambung membuta .. hewhew yelha semalam penat sangat baru balik dari ibu negara kann ? tapi gambarnya dekat galaxy tab , wait uncle Nyna upload dekat fb :) hee apa ? ole-2 dari KL ? ada-2 , ole-ole nyaa makan hati lha tengok gambar nyna ye tak ? haha im just kidding ! hee meh nyna cerita skit dekat korang :)

17 December 2011

Malam 16/12 tuh tak boleh nak tido , kepala aku ke kiri ke kanan excited punya pasal lha kann ? haha kejakunan  melanda . haha okayy bangun pagi dengan semangat , mandi and siap-2 lha . hehe nthen pegi UTM dekat Semarak .. mama aku convo kann ? wah seronok tengok orang convo nih kan ? hehe terasa macam dha lepas study jea :) tapi result PMR  dekat dha . haish takut nyeww ! hehe . kjup showoff gambar 

* senyuman ikhlas cik nyna *

Okayy malam pulak kiteorang merayap ke I-City ! wah jakun 1st time ke sana :) ewahh lampu-2 meriah betol , Deepavali pon kalah nyah ! haha so far best sangat-sangat lha ! tapi sayang tak dapat pergi tempat snow dia :( atoto rugi nyaa ! kalau dapat best whoa , macam pegi oversea pulakkan ? haha entry yang bosan tak ? hehe

*dekat  I-City Nih . Sorry Low camera Quality . pkai jaket mummy*

okayy malam tuh aku tido lena betul . Lahai penat lha katekan . bangun pagi amik kau , rasa macam taknak bangun jea ! <-- terok betul anak dara nih . 

18 DECEMBER 2011

kringggg ! bangun-2 hari ini nak merayap banyak tempat ! pagi-pagi mama dha offer amik kerja jadi alarm ! hehe ye aku pun dengan lemahnya bangun dan terus mandi :) Lahai sejukk nak mandi macam P. Ramlee boleh ? haha jangan cari pasal nynaa . okayy 1st naik LRT dekat Sri Rampai .. Tunggu punya Tunggu lama betol LRT sampai .. okay mengambil kesempatan bergambar :)

* yeah dekat LRT , bju merah Sys Erni , Muka Toya Tuh  Nyna , And Sys Jaja *

Okay After Naik LRT , kiteorang stop dekat KLCC , Baru nyna perasan I-SETAN ade kat situ , ewah name nak begitu , SubhannaAllah sabar jelaa ^^ okayy stop berkelakuan begini , gambar lagi :)

*yeah dekat depan suria KLCC*

*okayy nyna buad muka paling comel *

* petaling street yaww *

Yaww penat suda berceloteh , ramai yang tak suka kalau baca panjang-panjang entry nyna kann ? okayy have fun at here ^^ bobooiiii