//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Shopping Barang Sekolah :)

Hye dear , so how budak-budak PMR punya result ? ada yang cemerlang , ada yang tidak kann ? hee okayy result Nyna ......... *dupdapdupdap jantung korang* hehe tipu je ! okayy Nyna Ada lha A nye ! hehe yeayy suka nyaa ! haha so kepada budak-budak sch , baju sch , kasut sch , beg sch dha beli ? amboi kalau boleh semuanya nak sch belakang nya .  hehe if belom same lha kita .. haha ecehh semua nya berangan-berangan dha nak pakai kasut ape kann ? converse , body glove , everlast ? haha macam-macam kann ? hee bak kata saufi boy nyna .. belajar tak pandai , tapi nak ke sekolah bergaya ! puihh sampai hati awak . punya suka lha kann ? haha sebok je .. hee so how korang dha ready nak ke school ? dha ready nak belajar benda yang baru ? dha ready nak mengadap muka cikgu yang garang ? dha ready nak buad kerja rumah yang menimbun ? hehe okayy nyna nak masuk ke alam 16 tahun , wahh sangat mencabar lha kann ? tapi satu je yang tak brubah .. haishh tumbesaran ku tak tinggi-2 .. haha kenapa ? why ? haha okayy takpelaa dha memang kecik kann ? COMEL :) haha  okayy insyaAllah nyna akan update lagii :) hehe byeeeeeeee