//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Status Nyna In A Relay Atau Clash ?
Assalamualaikum ^^v

Okay sebelum tuh Nyna nak wish Happy New Year dekat korang semua . Maafkan Nyna jika selama nih Nyna  ada buad salah , cara penulisan Nyna ada yang terasa atau menyakitkan hati semua . Okayy Nyna nak luahkan isi hati bole ? hmm tapi entry yang panjang taknak bace tekan X . huhu


B , why kau tak macam dulu ? Sumpah kau berubah sangat/2 sejak kau buad hal tu and start kau kerja . Aku tak faham dengan kau yangg . Kau langsung tak hargai aku , kau buad bodoh je pasal aku . Ape seh kau B ? Tak cukup ke selama ni aku korban untuk kau ? Macam-macam bende aku buad untuk pertahankan relay kita and aku tahu kau pun sama . Tapi sejak akhir/2 ni , aku rasa diri aku macam patung . Kau langsung tak pedulikan aku . Sampai family kau buad event pun tak bagi tahu aku , Tahu/2 jea dha buad countdown masa new year tu . Aku tunggu kau pujuk aku bagai , tapi kau ? Tak pujuk aku , tak bersungguh-2 kau tahu !

Selama ni aku sabar dengan kau , jangan sampai tahap kesabaran aku tak boleh control B . Hm semalam aku mintak break dengan kau buad sementara ni sebab aku tahu lepas ni kau kerja , aku pulak study . Aku terpaksa buad cani B sebab sampai bila kot kita nak cani ? Kawan/2 aku selalu cakap , Untung Nyna dapat boy macam S , sweet couple . Tapi deorang taktahu disebalik semua ni . Aku pendam semua ni , and aku taknak tunjuk dekat deorang kita cani . hmm lepas nih aku just nak cakap , Kau buad apa kau suka yangg . Hm jujur aku sayang kau :(