//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

:) :(
Assalammualaikum ^^v

Hee wahai blogger okay berabuk nya awak kan ? Lama Nyna tak update blog nih ^^ Wahh chengg-2 suda berubah skin :) hee almaklum lha blog Nyna salin kulit . Hikhik Apelaa Nyna nih ! Eh tengok gamba nih !


Wahh cantikkan ? Hee gamba nih LIMITED Okayy ^^ Nyna tabik  Datin Nani sebab dia lha yang buad paint nih :) actually nih untuk boyfiee dea ^^ sweet kan dea nih . Untung kan dea sebab boy dea sayang dea sangat/2 :) gembira tengok orang bahagia tapi dalam hati Nyna ? Allah jea mengetahui segala/2 galanyaa .

3 har selepas birthay Nyna (31.01.12) --> Malam tu Nyna text macam biase dengan S , Nyna pelik dea tak reply pun text Nyna . Tak sedap hati sangat masa tu , nak makan pun macam nak taknak jea sebab teringat dekat S . Nyna pun kuatkan hati taknak fikir bukan-2 pasal dea . Tapi ................ Dalam pukul 10 lebih macam tu , Nyna dapat text dari S . S cakap dea excident :( Okay mula-2 Nyna ingat dea tipu Nyna , Nyna pun tak percaya lha kann .*okay kejamnya nyna* Nthen tengok skrin fone Nama Dia ada , cepat-2 Nyna pickup . Tapi tu bukan dea , but kawan S . Kawan dea cakap S memang betul-2 excident . Dea tercampak dari motor tu :'(

Ya Allah bayangkan masa tu prasaan Nyna mcam mne . Dapat tau jea Nyna terus baca Yassin takut-2 S kena ape-2 . Nyna takut sangat kehilangan dea . Masa tu Nyna cuma fikir keadaan dea :( Nyna rsau sangat-2 . Nyna dapat text dari dea lagi , dea cakap dea dekat balai buad report . Nyna tunggu punya tunggu last-2 Nyna tertidur . Hmm knape lha Nyna bole terlelap >< Pkul 3 pagi Nyna trsedar , terus tengok handfone . S text dea cakap dea luka :( tapi 1 ayat nih buad Nyna sebak sangat-2 , sebelum nih Nyna cakap dea Superman Nyna :) Tapi malam tu S kata " Pie dha jadi Superman dha Hehhe" Nyna taktau nak cakap apelagi dha . Ya Allah dalam masa macam nih dea still bole happykan Nyna even dea tengah sakit-2 :(

Nyna bagitau mama , mama kata nak lawat S . Tapi .......................... hm kiteorang tak bole nak lawat dea sebab segan dengan family S . Nyna budak sch , masih mentah lagi , mama pulak tak sedap nak ke rumah S :'( sejak dea excident sampai sekarang Nyna tak tengok-2 dea . Nyna rasa Nyna gf tak guna ><" tapi Nyna ade sebab kenapa takbole lawat dea :( Lepas excident , S selalu mengadu dekat Nyna perut dea sakit sangat . Mybe effect dari excident tu , Nyna kesian tengok dea . Sampai dea takbole cakap sebab tahan sakit , terseksa Nyna tengok dea macam tu :( Hati Nyna tersentuh sangat-2 , Time dea sakit Nyna takde dekat sisi dea >< Hmm S cakap kalau dea kena operate , Nyna selalu lha datang tengok dea :( ayat dea sedih sangat . Nyna takut Nyna takdapat buad ape yang dea nak :'( Nyna kecewa dengan diri Nyna sendiri 








                           Kita tahu dea tak sehensem Boyfiee awak :) Tapi saya sayang dia ^^V
                                           * sorry Nyna jiwang xD tak suka Tekan X*