//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Be Mine ^^
Assalamualaikum ^^ 


Exam exam ? Okayy Mummy tak mau exam ! Brr -.- Nyna onceng belaja , belaja , belaja ! Hahaa okayy tadi petang Nyna bersungguh-2 tak belajar . Hahaa amek awak :P Kita bukak youtube layan lagu Be Mine Hehee time nak exam time tu lha lagu baru muncul . Okayy selalu memang mcam ni -,- Isnin Nyna exam BM and ntah lupa pulak . Hahaa Ofcoz gementar jugak sebab Nyna ada 3 add subject kan so agak tak biasa dengan dunia asing bagai . Ewahh alasan semata-2 . 

Hee Btw first all , Nyna nak wish kawan Nyna Pakcik Syameer Hahaha naseb hang lha dapat panggilan pakcik :P Okay dea excident lepas tu kaki dea belah kiri urat semua putus :/ euww okayy naseb kaki tak kena potong . Hahaa kesian dia kan kan ? Harap pakcik cepat sembuh , Hewhew mampus tak layan :P
Untung lha pakcik tak exam , wuuuuu kita teman pakcik lha . "cikgu-2 saya tak amek exam kawan saya kaki putus" Hahaha mampus i kena tibai . 


wooo hensem siakk >< hewhew okay watlek saya suda ada yang punyaa haha . muka dia kan sama macam pakcik lagi sorang ni Pakcik Areqiel Samm Hahaa ada jugak merajuk dia Nyna call dia pakcik :P Hahaha i peduli apa . Brr muka dia sama mcam pakcik la bila pakcik buad rmbut curl ^^ Hahaha habes i kena reject nanti -.- Hihiii ke mata i kero ? Bhahaha :P layann lha pakcik . Okayy GTG , hekhek byebyeee :)