//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Perubahan Lahir Dari Hati yang ikhlas :)

Assalammualaikum :) hujan turun dengan lebat sekali diikuti oleh kilat yang sambar menyambar . auchakk lamaa tak update blog kann ? Holaaa okayy tak kita bertudung ? cakap cantik cepat , kita belanjaa MCD ! hahaha rasuah mak aih tak beragak . Huhu ! Hee actually kitaa nak berubah ke arah yang lebih baik . Ramai yang terkejut dengan perubahan kita ni . Hahha tak kesa laa asalkan kita bahagia . Oh yaa thanks jugak pada kawan2 Nynaa dekat fb tu sebab support Nyna tak henti2 :) kitaa sayang awak semua . tak sangka pulak deorang support bagai nak rak Hehe i give you all a big big hug ^^

Yeahh ada satu makhluk Allah ni , fake my facebook . dha la fake lepas tu kutuk mengutuk Nyna pulak tu .

haha,,,bodoh nyew tina,,,smpai mti pum axu xkn buang fb kw niew,,jgn nk krg ajar sngt k,,law aq da skit hti dgn kw,,,axu tau lh nk buat apa nnti,,,kaw tnggu jerkk,,bbi,,kaw pikir kw pkai tudung,,,kaw dh bek lah??bohsia mcm kaw nie,,tak lyak pkai tdung,,,bukak semua jerkkk!

SubhannaAllah , kenapalah sampai macam tu sekali dia nak kutuk nynaa . Ya Allah mudah mudahan Allah ampunkan dosa dia nii . Nyna sentak sangat dia cakap macam tu , manusia jenis apa la dia kan ? salah ke Nyna berubah ke arah yang lebih baik ? Tak kann ? Hmm nyna syak kawan nyna sebab ikut ejaan "2012" dea Hahaha agak felat felat :) Ite Own Centark wax ! Hahaha mak aihh geli geli nak baca kalau macam tu Hihihi okayy guys gtg . tcareee :')