//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Dont Judge By Its Cover :*
Assalammualaikum :)

Auchakk apa khabar anda semua ? sehad tak ? Cehwah sejak bila Nyna mengambil berat pasal orang ni ? Hahaha k statement kejam -,- Orait tadi dekat sch ada yang dha dapat result . Nyna macam biasa laa Harhar Ada dua good :) Yeah Very Good . tapi yang tak sangka BI woo ^^ Bole pulak dapat markah tinggi . Eceh ! Haa rahsia nyna rajenrajen la korang tengok OH MY ENGLISH ! Harhar nyna tengok OME sebab pelakon ramai hensem hensem and kelakar kayy ? Harhar kalau tak sempat nak tengok korang boleh record kan kan ? Hihi promote ni *berharap menjadi duta Oh My English* hihi berangan je lebih puihh :P



Ada orang kata nyna budak market  ? Hello saya bukan budak pasar kay ? haha okay serius/2 . Nyna tak rasa pun Nyna macam tu . And kenapa orang sibuk nak tahu pasal life nyna . Manusia oh manusia . Oh ya nthen nak cakap Nyna itu ini . Korang kenal ke nyna sampai nak cakap nyna macam/2 ..? Haiyaa dont judge if you dont know who are real me . *Betul ke English aku ni* Nyna tahu nyna ada melukakan hati seseorang . tapi tak bermakna Nyna senang mencari pengganti lain . Yeah nyna mengaku nyna ramai kawan lelaki , tapi Nyna tetap akan sayang orang yang nyna cinta . So , why you all still nak blame kan nyna ? Itu salah nyna ini salah nyna . Nobody's perfect okay ! Kalau awak rasa awak dha cukup sempurna silakan memaki saya . Tetapi jika awak pun lebih kurang sama , jangan nak berangan :) Look at youself Dear :* haaa amek kau ! 

To someone : kay sumpah I still sayangkan You . I know You banyak berkorban untuk I . I akan hargai You and I akan cuba sedaya upaya untuk membahagiakan You MS <3 Thanks reading stalker :')