//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Kesabaran Saya Tahap A Level

Assalammualaikum :)

Kay sebelum Nyna lagi mengamuk baik tayang gambar sweetsweet dulu . Harhar tahan kita cepat ! Hihi okay tadi penat sangat dekat sch . Haiyaa ada drama macam macam . Biasa la Nyna memang macam tuh ^^ okay balek je ingat nak plan dengan Byla And Nyna Ghani nak makan dekat mcdonald . last2 Nyna G cancel sebab dia ada hal . kay dha lha panas then menyirap dengar dia cakap macam tu . Haha bila dha pujuk tu , akhirnyaa dia pegy jugak . *wah manis betul mulut kita*

Okay then tunggu abang S macam haprak . Lembab gila kiteorang pun tunggu punya tunggu sampai nak dekat pukul 3 . kay agak agak korang sanggup tak tunggu ? Hahah tinggi kesabaran i okay :P then kiteorang decided untuk gerak sendiri tiba tiba dia datang dengan Kitol . okayy lega rasanya tapi ada memerli tu :)

Aku : Haii , cepatnyaa :) Alaa 2 jam apela sangat kann -.-
Byla : Haha kiteorang memang dha biasa macam ni . 2 jam dekat dunia 2 ribu tahun dekat akhirat *ea ykea*
Nyna G : Takpe sopie , kiteorang tak kesah , 2 jam sekejap je . tak lama pun :)

Harhar padan muka kau S . geram gila tahap gaban . Si Kitol Pun nak kena , pakal jeaa budak atas . haha kena lha hormat sikit . Dha sampai macdonald ni order lakann ? Naseb baik mcvalue lunch lagi *haha tak reti eja* kalau tak kayap Nyna . errr -..- then makan2 tu , bebual lha kann ? Hahah tengok si S dok diam je . Bila Kitol sampai bukan maen lagi . Nyna macam tunggul dekat situ . Naseb si Byla dengan Nyna G ada . kiteorang dok bebual dalam toilet kejap . *haha serabai* Nyna G lha sakit perut la apa laa . aduhaii :)

Haaa then ada pulak mamat ni , Nyna tunjuk dekat orang lain dia pulak yang perasaan dekat situ . sebab dekat belakang dia macam ada orang lelaki pakai rambut palsu . nyna gelak gelak dha then suruh deorang tengok mamat tu pulak perasaan . Alohaii kenapa aku pulak yang kena kann * Time nak borak dengan deorang mamat tu pandang2 pulak , naseb dia smart . Harhar k jangan macam mcam si S depan Nyna je . Ahhh peduli apa dia tengah borak2 dengan Kitol . Macam la kesah :P Hahah merajuk2 xD

Tapi apa apa pun aku tetap sakit hati dengan si S ni . Sumpahh kecik hati . taktau nak besarkan macam mana . Hamboiii ingat belon ? Hahaha apa pun tak boleh :P okay yang penting penat gila :) esok puasa ganti xD haha terkedek2 nak ganti kann ? G E D I K xd Heheh okay laaa Selamat Malam ^^ Auwmmm :*