//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

:) Holaaa
Assalammualaikum , holaa ^^

Hai guys , Selamat berpuasa semua . Dha 3 hari kita berpuasa kan ? sorry sebab nyna lambad nak wish korang ,  but its okay . Yarr nyna nak mintak maaf kalau ayat di dalam blog nyna ni ada yang terasa hati dengan cara penulisan nyna . Mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki okay :) Nyna dha shopping sikit sikit . Haha beria tak beria tak ? Before puasa nyna dengan family turun KL yaw . Pegi sogo ada sale , tapi nyna tak minat shopping baju perempuan dekat sana . Membazir kalau nyna beli sebab nyna tak pakai pun ^^ lagi lagi dha berhijjab susah skit nak cari baju yang sopan . So nyna decide pergi tengok dekat Masjid India . Well baju dia dekat sana ada style maa . Baju mahal mahal tapi skema hikhik :D


Okay time ni Dekat sogo , Hikhik muka suci nyna bak kata Mama . Wahh suci kah muka saya ni ? Ececeh ni fake smile act . Harhar sebab kita kecewa tak dapat jumpa someone di KL . Nyna dha text dia , tapi KL hujan lebat masa tuh so tak dapat nak jumpa ^^ Its okay lha kan , lagipun dia tak pedulikan Nyna sangat . Adakah Nyna yang syok sendiri ? Haha okay Tau dhaaa :P takpelaa dha orang tak sudi kan kan ?


And now with Mama , my lil sys and paling comel tu Hahaha :P perasan pulak kan kan ? hihi okay act nyna ada nak luahkan something tapi its too private so tak jadi . hihi . okay haaaa nyna nak tunjuk satu gambar ni .


Haaaa hikhik kita ada ciri ciri seorang kakak yang baik tak ? Ada kan ada kan ? Okay nama baby ni Irish Damia ^^ sedap kan nama dia ? tergugat iman masa puasa . Wah macam makanan pulak ya ? Haaa tapi masa ni Nyna tak pandai nak dukung baby sangat . Huhuk mama kakak nak adik lagi boleh ? Hahaha mesti mama cakap nak adik lagi ? Kakak beranak lhaa :P Haha lama lagi mama oi . Huhu okay nyna gtg duluu Tata guys :) Oh Bie IMISSYOU :*