//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

KIMIA :)
Assalammualaikum



Tengok tuh dia tulis dekat blog dia macam tu . kay sumpah sebak gila -.- hey bie thanks sebab menjadi pelengkap hidup saya . Hari ni genap lah kita 1 Tahun 5 Bulan  bersama :) saya bahagia bila bersama awak . bahagia bila awak care pasal saya . Bahagia bila awak sentiasa berada disisi saya tak kita dekat mana saya ada kecuali toilet okay ? Hahar . Dekat sekolah pun saya oncall dengan awak time cikgu mengajar ^^ haha have fun tapi nasib baik cikgu tak perasan kan ? Saya jalan tukar kelas pun saya rasa awak berada di sebelah saya . Thanks for everything ^^ thanks sebab awak masih menerima saya even saya melakukan kesalahan paling besar dalam hidup saya iaitu memilih orang lain berbanding awak . menerima orang lain sedangkan awak bersungguh-sungguh pertahankan relay kita . Malam kejadia tuh hari ahad saya ingat lagi . awak merayu supaya jangan tinggalkan awak :( sumpah saya sebak tapi saya ikutkan perasaan sampai memilih orang lain . Pada hakikatnya hati saya memilih awak :(


Awak sudikah awak memaafkan diri saya yang telah khianati dinta awak ? sudikah awak menerima hati awak untuk saya kembali ? sudikah awak memilih saya sebagai teman awak dan sudikah awak menjadi teman hidup saya ? *eceh berangan* Saya mengaku salah . saya bersalah sebab saya curang , saya mengaku salah sebab saya tak hiraukan awak , saya mengaku salah mensia-siakan peluang bersama awak , saya mengaku salah sebab tak memilih awak . awak .. hati saya untuk awak . Entah kenapa bila saya dengan orang lain hati saya tetap berkata awaklah yang layak disisi saya , menjaga saya , dan bersama saya :( Saya akan ingat segala apa yang awak curahkan kepada saya , makan minum saya awak jaga , kesihatan saya awak jaga dan semuanya awak ... Awak sesungguhnya tiada siapa yang sanggup mengutip hatinya sendiri yang dha berkecai . Tapi awak ... awak sanggup mengutipnya untuk melihat kita bahagia :( awak hidup saya takbole kalau takda awak , saya dha cuba tapi hati saya tetap degil untuk bersama awak :(



Awak izinkan saya untuk menebus segala salah dan silap saya kepada awak . Maafkan saya jika saya telah menyakiti hati suci awak yang tulus mencintai saya . Maafkan saya jika saya menyusahkan awak selama ni . Maafkan saya jika saya pernah menghancurkan hidup awak sayang . Awak ... I need you. Like the roses need the rain. Like the poet need the pain. I just can't live without you . My body and soul are yours. Life without you like a broken pencil , pointless. 

Really need your love to make my life awesome :)
I LOVE YOU SAUFI :)