//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

Hati Ini
 Assalammualaikum :)


Hai , sorry lama tak mengupdate blog ni . habuk menadah dekat sekeliling blog ni , Haaa nampak sangat cerita bohong . Hihi okay act taktauu nak cakap apa mula mula . biasalah lama tak blog so otak lampu merah , nak tunggu hijau tengah malam ! Tinkkkkk :D



Now Nyna dengan dia semakin lama semakin okay even kitaorang berjauhan , hm tapi ada jugak kekadang tu bertekak . hihi . Masalah Nyna ni hmm satu je , Nyna tak boleh nak kawal perasaan cemburu dekat kawan-kawan Nyna yang ada couple dekat sebab automatic akan rindu dia . Hihi teruk kan ? Then sebab tuh maybe punca kiteorang bertekak . Yeaaa memang susah nak memahami someone kan ? tapi kalau kita mencuba tak salah . Okay too my besfriends Byla and Nyna Kembar please kalau korang nak stayback dekat Sch dengan pakwe masing-masing jangan lah dok ngajak Nyna ea ? Korang dengan pakwe masing-masing Nyna macam patung Lilin k ? Hihi ^^

And to Saufi ..

Hai Pie , act Nyna tak bermaksud nak buat b terkilan dengan kata-kata Nyna sebab cakap b jauh , tak pedulikan Nyna bagai , tak ada dekat sisi Nyna semua , takda time belajar sama-sama , makan sama-sama , gurau sama-sama . Itu just luahan hati Nyna je , Nyna rindukan b thats why Nyna luahkan macam tu , B jangan salah sangka , Nyna bukan tak terima b jauh cuma Nyna rindukan b je , so harap sangat b faham . Oh yea 10/10/12 genap 3 tahun kita kenal kan dear ? And esoknya 11/10/12 genap kita 1 tahun 8 bulan mengenali hati masing-masing . Thanks sebab sudi terima kekurangan Nyna even Nyna banyak lakukan kesilapan dekat b , maafkan Nyna yea ? Segala pengorbanan b takdapat Nyna nak balas . Cuma Nyna berdoa agar hubungan kita mendapat restu dari Ilahi selain dari keluarga kita :) okayy lagu ni buat kita nangis kan ? sangat sedih . Lagu ni luahan hati Nyna untuk biy ^^ take care sayangg . i love you saufi .