//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : Kekadang hati kita tak semestinya akan dimiliki oleh orang yang menyayangi kita


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Nyna Meoww

SORRY :/
Assalammualaikum ,


Heyyo , Nyna tak berapa nak okay sebab macam-macam masalah yang datang . Ohh kenapa lha mesti Nyna yang kena hadap semua ni , dok menadah je lha kan masalah ni . Hm :) Nyna now tengah bergaduh dengan someone yang mesti korang terkejut kalau tahu . Yeah someone yang tak pernah terlintas untuk bergaduh dengan dia . That person is My Teacher . Yes dia cikgu tassawwur Islam . Nama cikgu tuh Cikgu Sukor . Dia dha anggap kiteorang macam adik adik dia . Nyna kenal dia sejak form 1 lagi sampai lah sekarang . Dia baik , ada karisma and sometimes suka memerli untuk kebaikan orang tu jugak .

k cerita dia macam ni ,tassawur belajar dekat surau lelaki , then masa tu terus rehat . Nyna bukak lah beg nak amek duit . Then tengok tengok dha takda . k RM10 melayang macam tu jea . start tu terus takda mood  nak tegur orang , nak makan bagai . memang hangeen satu badan ah . Masa nak keluar dari surau , Cikgu Sukor memang selalu bergurau dengan student dia dengan rotan . Dia tahu yang duit Nyna hilang , then lagi nak bergurau . Hmmmm apa lagi Nyna melenting lah dekat situ . Then dia cakap apa ntah Nyna terus blah macam tu jea . Ya Allah serba salah sangat2 !! Nyna terus masuk kelas call Sopie nangis nangis . wuuuu gembeng . *cikgu sorry saya bawak hp pergi sch hihi*

After that lepas rehat Nyna G masuk kelas , haa kann memang bagus dia tak layan Nyna . Nyna pun terus text dia . Padahal kiteorang depan depan tuh . kihkih naseb free text sebab guna DIGI EASY . Nyna cakap dekat dia kenapa tak memujuk Nyna bagai , then dia cakap dia taknak amek risiko . Risiko kena marah dengan Nyna . Hatta pulak faham dengan Nyna , dia cakap dekat budak budak kelas jangan tegur bila Nyna tengah marah . Okay thats true , tapi tegur lah Nyna kalau Nyna tengah menitiskan air mata . I need a shoulder to wake me up .  Orang tengah down jangan pinggirkan . k ? Serius Nyna sad nak mati masa tuh .

Then masa dha nak balik tu , Nyna nampak cikgu Sukor . Nyna G kata "Eh Nyna , tu cikgu Sukor , taknak mintak maaf ke ? " ngeh ngeh Nyna pun kata lha nak . Dia nampak Nyna keluar je dia terus blah . Aduhaii dia betul betul merajuk ke hapee . Nyna dha risau tahap gaban dha . Cikgu Sukor lari mask bilik guru . sampai pintu depan bilik guru je dia keluar , act takda function pun pergi sana . Sajee main kejar kejar dengan Nyna . haishhh sakit hati . Dia turun bawah , Nyna apa lagi dok kejar dia , Nyna cakap "cikgu , saya mintak maaf , saya tak sengaja nak marah cikgu " dia buat taktahu je ! masuk kelas PK dia senguh sengih . ahhh siot betul dia tuh ! buat malu Nyna tau ? Junior dha tengok lain dha . Errkkk :/ dha penat tuh Nyna masuk kelas balik dengan muka masam mencuka .

Cikgu masuk bilik dia , dia kunci pintu segala . Nyna ketuk pintu dia merayu rayyu mintak maaf dia buat tak layan je . Huh geram betul Nyna ! sabar lagi kann , ketuk lagi . then Nyna cakap kat dia "cikgu , saya mintak maaf , Nabi pun maafkan umat lagi kita manusia . cikgu kan cikgu tassawur . Hihihi cikgu .... saya mintak maaf skali lagi , saya pergi dulu" wuuuu then Nyna pun masuk kelas . K cikgu Sukor ni sensetif gilaa tau ? Nak merajuk bagai . haish sabar je lhaaaa . Hope cikgu Maafkan saya yeaa ? Tata ^^V ngeh ngeh